10 lucruri pe care le poti face pentru optimizarea ratei de conversie

Recent l-am cunoscut pe Valentin Radu.
E un antreprenor tanar, ambitios si un excelent comunicator,

Valentin e fondator si CEO al Marketizator, un instrument de marketing de talie mondiala, Made in Romania, la Bucuresti.

Ma bucur ca putem face si noi, in Romania, lucruri bune, pe care sa le foloseasca si clienti straini, de care sa fim mandri 🙂

Avem aceasi pasiune, cresterea vanzarilor online, asa ca ne-am hotarat foarte rapid sa facem un webinar impreuna, pentru magazinele online din Romania, intitulat:

“10 lucruri pe care le poti face pentru optimizarea ratei de conversie”

(nu ne-am putut abtine si am adaugat inca 2 lucruri, bonus  🙂 )

Daca ai deja un magazin online care are vizitatori, dar nu esti multumit de cati clienti cumpara de la tine, inseamna ca tocmai ai gasit webinarul care raspunde la frustrarea ta cea mai mare:

Vreau mai multi clienti!

 Informatii utile, inainte de webinar  

Inainte de a te uita la webinar, cateva informatii ajutatoare:

Rata de conversie = numarul vizitatorilor care cumpara de la tine.
Cu alte cuvinte, daca ai 100 de vizitatori intr-o zi, din care 1 vizitator cumpara, inseamna ca ai o rata de conversie de 1%

Optimizarea ratei de conversie = metodele practice prin care poti creste rata de conversie de la 1% la 2% sau 3%, sau 20%

 Sesiune live de intrebari si raspunsuri 

Te invit sa te uiti la webinar si sa afli cele 10 lucruri (+2 bonus) dar si ce raspuns am oferit eu si Valentin intrebarilor din public, printre care:

  • conteaza daca la telefoane raspunde o voce feminina oare daca 75% din vizitatori sunt barbati?
  • daca nu am email ul clientului cum vi se pare sa ii dam un telefon si sa postam noi comentariul in locul lui?
  • Recomandati utilizarea cadourilor “incentive” sau a reducerilor pentru clientii ce abandoneaza site-ul/cosul ?
  • Sunt studii care spun ca daca oferi unui client un numar mare de variante ale aceluiasi produs, decizia acestuia acestuia de cumparare devine dificila pana la renuntare. Cum ati rezolva acest lucru astfel incat sa ai de partea ta si beneficiile pe care le presupune bogatia unei oferte?
  • Exemplu: multe produse de valoare apropiata de.. sazicem 60 lei – transport – 16 lei.. cum sa dai transport gratuit la asa ceva? Nu pare indicat sa maresti pretul ca sa ascunzi apoi costul cu transportul.

 

Mai jos webinarul inregistrat… (sari peste primele 10 secunde, am avut cateva provocari tehnice si nu eram siguri ca se vad bine slideurile, dar pana la urma totul a iesit brici)

Cum ti se pare informatia? Zi-mi parerea ta mai jos.

PS: Apropo, intrebarile de la webinar mi-au dat idei foarte faine despre viitoare posturi pe care le voi scrie pe Conversion Academy, asa ca, daca vrei sa afli psihologie si marketing care sa te ajute sa vinzi mai mult online, inscrie-te in lista, sus, in dreapta

About the Author Ciprian Soleriu

Ciprian Soleriu este mentorul tau pentru afaceri online. Aboneaza-te cu emailul ca sa primesti frecvent materiale utile, gratuite.

follow me on: