Interviu cu Mihaela Tatu pentru Conversion Academy

“Atitudinea Genereaza Performanta” – interviu Mihaela Tatu

In viata exista 2 tipuri de oameni: cei care il iau tot timpul pe “Nu pot” in brate si cei pentru care obstacolele sunt doar niste trepte peste care trec cu zambetul pe buze.

Ghici in care dintre cele 2 categorii se incadreaza oamenii de succes?

Recent am avut ocazia sa o cunosc personal pe Mihaela Tatu (exact, acea “de 3X Femeie” pe care o stim cu totii de la televizor:)).

Stiam ca dupa ce a renuntat la televiziune si-a construit o cariera frumoasa in domeniul antreprenorial si a devenit unul dintre cei mai buni traineri de public speaking din Romania.

Chiar ea mi-a spus ca:

“vreau sa raman om transmitand informatiile pe care le am si sa daruiesc oamenilor din dibacia mea de a sustine un discurs”.

Asa ca i-am propus sa facem un interviu pe Conversion Academy.

A acceptat fara sa stea pe ganduri si la cateva zile de la prima noastra intalnire, intr-o seara pe la ora 9, am sunat-o sa stabilim data interviului.

Mi-a spus direct: “Hai sa facem interviul chiar acum, de ce sa mai asteptam?

Si uite asa am povestit aproape 2 ore cu Mihaela Tatu, timp in care am despicat firul in patru si am vorbit despre cat de importanta este atitudinea cu care intri in relatie cu cei din jurul tau.

Nici nu mi-am dat seama cum s-a facut ora 11 seara pentru ca fiecare idee aducea cu sine alte si alte idei foarte faine.

Cateva lucruri pe care le vei afla in interviu:

  • Cum iti educi si antrenezi starea de bine (min. 10:20)
  • Ce obiceiuri matinale au ajutat-o sa aiba succes (min. 16:15)
  • Cum ii vede pe oamenii de afaceri din Romania (min. 29:30)
  • Care este diferenta intre atitudinea de invingator si de luptator (min. 35:30)
  • Diferenta dintre a afla despre ceva si a-ti pasa de acel lucru (min. 51:30)

Vezi mai jos tot interviul. Sunt sigur ca iti va placea foarte mult.

Te avertizez insa: pregateste-ti un caietel sa iti iei notite pentru ca vor fi o gramada de idei pe care sa le aplici si tu.

BONUS: Varianta mp3 a interviului

Eu am vazut interviul deja de 3 ori si mi-am si descarcat varianta mp3 in masina ca sa il reascult cand sunt in trafic. Gasesti si tu varianta mp3 mai jos. Apasa pe oricare din butoanele de share de mai jos sa descarci interviul in format MP3 si sa (re)asculti mesajul Mihaelei Tatu pentru membrii Conversion Academy.

Resurse amintite in interviu:

In final te las cu o “vorba de duh” de la Mihaela Tatu:

“Nu conteaza nimeni si nimic din jurul tau! TU esti important in viata ta!”

Ti-a placut interviul cu Mihaela Tatu? Lasa-mi un comentariu mai jos si spune-mi care a fost cea mai interesanta idee pe care ai aflat-o din interviu.

About the Author Ciprian Soleriu

Ciprian Soleriu este mentorul tau pentru afaceri online. Aboneaza-te cu emailul ca sa primesti frecvent materiale utile, gratuite.

follow me on: