validezi ideea

Cum sa-ti validezi ideea si sa inveti din lectiile pietei – studiu de caz

Fiecare idee pe care o am e o bucatica din sufletul meu…

Si sunt convins ca asta simti si tu cand vine vorba de ideile tale.

Totusi, am invatat ca nu trebuie sa te indragostesti iremediabil de o idee, pentru ca asa risti sa pornesti inspre o directie care iti consuma resursele, dar fara sa-ti aduca rezultate. Orice idee trebuie sa treaca obligatoriu testul suprem al pietei ca sa fie dezvoltata si transformata intr-un produs final.

Recent am avut o idee super de produs…

Pentru ca primesc frecvent cereri de recomandari de firme serioase care presteaza servicii online, am zis ca piata isi doreste sa aiba acces la o astfel de baza de date. Asa ca mi-am propus sa creez eu una. Asa a pornit ideea Rolodexului Conversion Academy.

Dar piata s-a dovedit a fi nepregatita inca. Desi am oprit dezvoltarea proiectului, m-am gandit ca te-ar ajuta si pe tine sa afli ce am invatat eu din aceasta intamplare. Vezi mai jos cum am testat ideea Rolodexului inainte sa investesc foarte multe resurse in finalizarea lui si la ce concluzii am ajuns.

Vezi in video-ul de mai jos:

  • cum poti sa-ti validezi ideea de produs
  • cum sa reactionezi la feedback-ul primit din partea pietei
  • 2 lucruri cu care sa ramai din experienta mea

BONUS: Descarca Rolodexul Gratuit

Asa cum ti-am spus in video, m-am decis sa ofer Rolodexul Gratuit celor inscrisi in Conversion Academy. Asa ca daca nu te-ai inscris inca, lasa-ti mai jos adresa de email ca sa iti trimit si tie Rolodexul.

Chiar daca esti deja membru Conversion Academy, scrie-ti mai jos adresa de email ca sa stiu ca vrei si tu Rolodexul. Ti-l voi trimite pe email.

Daca ti-a placut materialul pe care tocmai l-ai parcurs, lasa-mi un comentariu mai jos si spune-mi cum te vor ajuta ideile ca sa iti cresti afacerea.

About the Author Ciprian Soleriu

Ciprian Soleriu este mentorul tau pentru afaceri online. Aboneaza-te cu emailul ca sa primesti frecvent materiale utile, gratuite.

follow me on: