De la 0 la 6 cifre profit – interviu Navid Moazzez despre summit-uri virtuale

Ai auzit vreodata despre summit-uri virtuale/ conferinte online?

Eu cred ca da, mai ales ca probabil ai vazut ca am fost si eu speaker la inceputul anului la The Webinar Mastery Summit, o conferinta online dedicata webinariilor.

Dar ca sa fiu sigur ca suntem pe aceeasi lungime de unde, summit-urile virtuale sunt la fel ca acele evenimente offline la care probabil ai participat si tu, doar ca, asa cum le spune si numele, acestea au loc exclusiv online, iar pentru a avea acces la ele, participantii trebuie sa se inscrie folosindu-si adresa de email.

Practic un astfel de eveniment te poate ajuta:

  • sa-ti cresti rapid lista de emailuri;
  • sa creezi rapid un produs care sa-ti aduca profituri substantiale.

Si toate acestea, fara sa iti bati capul cu inchirierea salilor si fara sa-ti restrangi audienta la cei aflati intr-un anumit oras.

Intra in scena “Parintele Summit-urilor Virtuale”…

Cel care a lansat pentru prima data conceptul de summit virtual este Navid Moazzez. In toamna anului 2014 a organizat prima astfel de conferinta online, unde 88 de speakeri au vorbit despre brandingul personal.

Succesul a fost rasunator si, astfel, el si-a crescut o afacere de la 0 la 6 cifre invatandu-i pe alti antreprenori cum sa aiba summit-uri virtuale profitabile. Si mai jos o sa afli si tu cum a reusit.

Vezi in interviu ce strategii a folosit Navid ca sa ajunga de la o idee la o afacere de peste 6 cifre.

Si chiar daca nu ai de gand inca sa pui la punct un summit virtual, tot merita sa vezi interviul pentru ca e plin de idei care te vor ajuta sa iti cresti afacerea.

Vei afla din interviu:

  • cum sa folosesti conferintele online ca sa-ti cresti lista de emailuri;
  • care este diferenta dintre un webinar si o conferinta virtuala;
  • importanta urgentei pentru succesul unei conferinte virtuale;
  • cum sa atragi parteneri pentru promovarea conferintelor virtuale;

Apropo, interviul este in engleza, dar sunt sigur ca nu va fi o problema pentru tine, nu-i asa? 🙂 Mai ales ca ai si Mind Map-ul la indemana (descarca-l de mai jos daca nu ai facut-o deja).

3 idei din interviu, pe scurt:

  1. Cum sa folosesti strategia Win-Win – atunci cand abordezi partenerii pentru urmatoarea ta conferinta online, prezinta evenimentul ca o oportunitate pentru ei. Practic, ei vor primi expunere si vor putea sa-si promoveze serviciul/ produsul la o audienta ridicata.
  2. Fa totul simplu pentru parteneri: ofera-le toate informatiile de care au nevoie ca totul sa mearga struna. Ofera-le scripturi, tine-i la curent cu tot programul si pastreaza-le entuziasmul la nivel maxim.
  3. Organizeaza webinarii fara vanzare: astfel de webinarii ies in evidenta si te ajuta sa creezi o legatura de incredere cu audienta ta. Desi nu vinzi nimic la aceste webinarii, mentioneaza produsul tau in asa fel incat sa creezi anticipatie pentru viitoarele lansari.

Resurse amintite in interviu:

Apropo, daca nu ai timp sa vezi chiar acum interviul, apasa pe oricare din butoanele de share de mai jos ca sa descarci varianta mp3 a acestuia. Salveaz-o pe calculator sa asculti interviul cand ai timp.

 

Ti-a placut interviul cu Navid? Ai o intrebare pentru mine? Scrie-o intr-un comentariu mai jos si iti voi raspunde cat de repede pot.

About the Author Ciprian Soleriu

Ciprian Soleriu este mentorul tau pentru afaceri online. Aboneaza-te cu emailul ca sa primesti frecvent materiale utile, gratuite.

follow me on: