interviu Ciprian Soleriu si Radu Vilceanu despre primii pasi in ecommerce

Fa primii pasi in ecommerce – interviu Radu Vilceanu, CEO ContentSpeed

Conform GPeC, piata de ecommerce din Romania a depasit valoarea de 1 miliard EUR in 2014, iar tendinta este in continua crestere.

Daca ai de gand sa iti lansezi un magazin online, ca in orice ai face, inceputul poate fi mai greu…

Mai ales daca nu ai in spate bugete de sute de mii de euro si o echipa numeroasa.

Acesta e motivul pentru care in interviul de azi o sa vorbim despre primii pasi atunci cand vrei sa incepi un magazin online, unde si cat trebuie sa investesti si cum sa alegi platforma potrivita pentru magazinul tau online.

Invitatul de azi este Radu Vilceanu, CEO la Content Speed, prima agentie de e-commerce full service din Romania care ofera solutii dedicate magazinelor online pentru crearea, optimizarea si promovarea B2C si B2B pe Internet.

In interviu, Radu a dezvaluit pentru tine cateva secrete din experienta sa de peste 13 ani, timp in care a pus umarul la constructia si lansarea a peste 400 de magazine online.

Am vorbit cu Radu, printre altele, despre:

  • Cum se face analiza de piata daca esti la inceput (3:10)
  • In ce sa investesti prima data? Stocuri sau Marketing? (6:29)
  • Cand sa investesti in design, intr-un layout personalizat? (10:51)
  • Care sunt indicatorii esentiali in ecommerce? (13:05)
  • Care este bugetul minimal pentru reclame la inceput? (14:20)

 

Bonus pentru tine
Asa cum te-am obisnuit, daca nu ai timp sa vezi chiar acum interviul, il poti asculta in format mp3 in masina sau cand ai un pic de timp. Click aici ca sa primesti pe email interviul cu Radu Vilceanu in format mp3.

Seteaza-ti magazinul tau in maxim 32 de minute

In cadrul interviului, Radu ti-a lansat o provocare: setarea unui magazin online gata sa vanda in maxim 32 de minute. Si poti face asta in platforma ContentSpeed, mai ales ca ai timp 14 zile sa testezi platforma gratuit. Intra aici si vezi cat de rapid si simplu iti poti seta si lansa magazinul tau online.

 

About the Author Ciprian Soleriu

Ciprian Soleriu este mentorul tau pentru afaceri online. Aboneaza-te cu emailul ca sa primesti frecvent materiale utile, gratuite.

follow me on: