cum sa-ti gestionezi banii - interviu Eusebiu Burcas

Idei ca sa-ti gestionezi banii – interviu cu Eusebiu Burcas

Ce ai face daca ai castiga azi 1 milion de euro?

Am pus intrebarea aceasta acum ceva timp prietenilor care au dat like paginii mele de Facebook. Vezi mai jos cateva raspunsuri:

ce ai face cu 1 mil de dolari

 

Ei bine, desi am lucrat in sistemul bancar cativa ani buni, recunosc ca si eu am stat putin pe ganduri inainte sa raspund in mintea mea la intrebarea de mai sus. Asa ca m-am gandit ca ti-ar prinde bine si tie sa afli cateva idei de la un adevarat specialist al banilor, Eusebiu Burcas.

Daca inca nu ai auzit de el (desi ma indoiesc 🙂 ), Eusebiu este fondatorul primului program de educatie financiara independent din Romania: Wealth Academy.

In interviu am vorbit cu Eusebiu despre bani si sunt convins ca vei lua cel putin o idee care te va ajuta sa iti gestionezi banii mai usor: atat cei pe care i-ai investit deja in business-ul tau, cat si cei pe care ai de gand sa-i directionezi in viitor spre afacerea ta.

Vezi interviul ca sa afli:

  • Ce ai putea face cu 1 milion de euro;
  • Cum arata un plan de gestionare a banilor;
  • Care este lucrul care le lipseste celor care se plang mereu ca nu au bani;
  • Idei ca sa iti controlezi mai usor banii si emotiile.

Resurse amintite in interviu:

Descarca Varianta Mp3 a Interviului:

Daca cumva nu ai timp sa vezi acum tot interviul sau vrei sa il (re)asculti cand ai un pic de timp liber, da click pe oricare dintre butoanele de share de mai jos si descarca varianta Mp3 a interviului.

Ti-a placut interviul cu Eusebiu Burcas? Lasa-mi un comentariu mai jos si spune-mi care a fost cea mai interesanta idee pe care ai aflat-o din interviu.

About the Author Ciprian Soleriu

Ciprian Soleriu este mentorul tau pentru afaceri online. Aboneaza-te cu emailul ca sa primesti frecvent materiale utile, gratuite.

follow me on: