interviu liviu taloi

Cum sa faci Sexy cifrele din Google Analytics – interviu Liviu Taloi

Ciprian, toata lumea imi spune ca trebuie sa am Analytics pe site. Dar nu inteleg la ce ma ajuta toate cifrele din rapoarte.

Cam asa suna o intrebare pe care o primesc destul de des de la membrii Conversion Academy.

Ca sa raspund rapid la intrebare, l-am invitat pe Liviu Taloi sa iti vorbeasca despre cum poti face sexy cifrele din Google Analytics.

Liviu este cofondator al siteului ecompedia.ro, cea mai completa resursa de educatie in ecommerce din Romania. El a fost printre primii angajati ai eMag si a pus umarul la succesul celui mai mare magazin online din Romania, asa ca stie foarte bine cat de sexy pot fi cifrele din Google Analytics.

Vezi inregistrarea video si vei afla (printre altele):

  • De ce este important sa ai Analytics pe site (min. 2:28)
  • Recomandari tool-uri analytics pentru magazine online (min. 6:57)
  • Ce raport din Analytics sa-i ceri angajatului tau (min. 22:53)
  • Cat de mult conteaza Bounce Rate-ul (min. 26:25)

 

BONUS

Sper ca ai urmarit interviul pana la capat pentru ca acolo am vorbit mai multe despre bonusul pe care Liviu l-a pregatit pentru tine.

 

 Apropo, daca nu ai timp sa asculti tot interviul acum, am un cadou pentru tine: interviul in format mp3. 

Descarca-l de mai jos si cand ai putin timp liber, treci prin informatie si afla lucruri care te ajuta sa intelegi mai bine cifrele din Google Analytics.

Ca sa-l descarci apasa pe oricare din butoanele de share de mai jos si vei avea acces imediat la interviu in format mp3.

 

 

 

 

 

P.S. Daca mai ai alte intrebari la care nu ai gasit raspunsul in interviu, lasa-le cu incredere in sectiunea de comentarii si iti voi raspunde cat pot de repede.

About the Author Ciprian Soleriu

Ciprian Soleriu este mentorul tau pentru afaceri online. Aboneaza-te cu emailul ca sa primesti frecvent materiale utile, gratuite.

follow me on: