Construieste un Teleprompter cu maxim 50 LEI

Cum sa-ti faci propriul teleprompter cu maxim 50 de lei

Dupa cum probabil stii, pe Conversion Academy postez frecvent video-uri in care vorbesc despre anumite teme de interes pentru membrii inscrisi in comunitate.

Ei bine, am observat ca cel mai greu lucru atunci cand vrei sa spui un text in fata camere de filmat este sa tii minte replicile pe care le-ai gandit deja inainte.

Desigur ca la un video mai scurt, acest lucru nu e o problema, insa cu cat video-ul tau are mai mult continut, devine din ce in ce mai greu. Si asta inseamna duble peste duble si foarte mult timp pierdut…

Profesionistii care fac asta zi de zi, au un aliat de nadejde: teleprompterul. Insa un teleprompter performant costa ceva bani. Totusi, eu am gasit o solutie la indemana oricui. Vezi in video-ul de mai jos cum mi-am construit eu propriul teleprompter cu doar 50 de lei. E foarte simplu…

Apropo, tu ce metoda folosesti ca sa tii minte replicile pe care vrei sa le spui in fata camerei? Lasa-mi un comentariu mai jos si spune-mi cat de eficienta e metoda ta.

About the Author Ciprian Soleriu

Ciprian Soleriu este mentorul tau pentru afaceri online. Aboneaza-te cu emailul ca sa primesti frecvent materiale utile, gratuite.

follow me on: