interviu Cristi F. Stefan pentru Conversion Academy

Transforma Pasiunea in Afacere – interviu Cristi F. Stefan

Ma bucur foarte mult cand intalnesc oameni (mai ales tineri) care nu au mers in aceeasi directie cu turma si si-au dus pasiunea la un alt nivel.

La fel este si Cristi F. Stefan, care si-a transformat pasiunea pentru dezvoltare personala intr-un business care ii aduce satisfactii nu doar materiale, ci si sufletesti 🙂

Am stat la taclale cu el si am aflat care sunt pasii pe care el i-a urmat si pe care ii recomanda celor care vor sa-si transforme pasiunea in afacere folosind internetul.

Vezi mai jos interviul si afla la final ce cadou surpriza ti-a pregatit Cristi.

Iar daca nu ai timp sa vezi chiar acum interviul, nu e problema… Mai jos gasesti si varianta mp3 a acestuia ca sa-l descarci si sa-l asculti cand ai un pic de timp.

Cateva cuvinte despre Cristi F. Stefan:

Am vorbit in interviu cu Cristi despre:

  • Primul lucru pe care sa il faci ca sa treci de la pasiune la afacere (min. 3:20)
  • Cum sa treci peste “Sindromul Impostorului” (min. 6:00)
  • Cum gestionezi volumul mare de informatii (min. 11:25)
  • Cum depasesti bariera lipsei de bani la inceput (min. 15:25)
  • Care este targetul de urmat cand validezi o idee de afacere (min. 20:20)
  • Pasii pentru a incepe o afacere, pe scurt (min. 26:47)

 

 

Dublu Bonus pentru Tine

1. Cadou din partea lui Cristi

Pentru ca ai urmarit interviul, ai din partea lui Cristi 30 % reducere daca comanzi cele 2 carti ale sale (Simplu si Relatii Remarcabile). Foloseste codul ciprian30 in pagina de comanda de aici sa beneficiezi de cadou.

2. Interviul in format mp3

Asa cum ti-am zis mai sus, daca nu ai timp acum sa vezi interviul, descarca varianta mp3 ca sa-l asculti cand ai un pic de timp. Da click pe oricare din butoanele de share de mai jos si deblocheaza varianta mp3 a interviului.

Resurse amintite in interviu:

Inainte sa pleci, spune-mi intr-un comentariu mai jos cum ti s-a parut interviul. Care idee de la Cristi ti-a placut cel mai mult?

About the Author Ciprian Soleriu

Ciprian Soleriu este mentorul tau pentru afaceri online. Aboneaza-te cu emailul ca sa primesti frecvent materiale utile, gratuite.

follow me on: