interviu Jon Schumacher

Webinarii profesioniste – interviu Jon Schumacher

Anul 2015 a adus pentru mine o noua provocare: webinariile.

Inca de la inceputul proiectului Conversion Academy mi-am propus sa invat cat mai multe persoane cum sa-si creasca vanzarile online folosind marketing si psihologie.

Am inceput sa particip la evenimente in aproape toata tara, insa mi-am dat seama ca as putea ajunge la mult mai multe persoane online. Asa am descoperit webinariile.

Iti spuneam ca a fost o provocare pentru mine pentru ca era un domeniu nou si de multe ori ma simteam coplesit de cata munca este in spatele unui webinar, ca totul sa mearga ca pe roate.

Dar nu m-am dat batut si am inceput sa testez… sa testez si iar sa testez si sa invat de la persoane care deja au tinut webinarii de succes (majoritatea in piata din afara).

Am cautat in stanga si in dreapta persoane cu care sa schimb idei ca sa dezvolt aceasta strategie.

Asa mi-a venit ideea sa lansez o serie de interviuri sub titulatura “Webinar Masters Series”. Ca sa afli si tu idei direct de la persoane care au experienta in acest domeniu.

Primul interviu la care o sa ai acces il are ca invitat pe Jon Schumacher, co-fondatorul Hangouts That Convert, unde el prezinta strategii si idei pentru cei care vor sa isi dezvolte afacerile folosind webinarii si email marketingul.

Eu am aplicat o buna parte din ideile de la Jon in webinariile pe care le-am organizat deja. Si rezultatele au fost pe masura.

Vei afla din interviu (printre altele):

  • Cum a inceput Jon Schumacher sa organizeze webinarii;
  • Care este principala problema pe care o poti avea la inceput;
  • Cum te poti pregati ca sa livrezi webinarii ca un profesionist;
  • Cum folosesc clientii lui webinariile ca sa-si creasca afacerile;
  • Primul pas de facut daca esti la inceput.

Apropo, interviul este in limba engleza – dar sunt convins ca nu va fi o problema pentru tine, pentru ca ideile bune pot fi expuse in orice limba 🙂

Bonus – Varianta MP3 a interviului:

Daca nu poti sa te uiti chiar acum la interviu, poti descarca varianta audio a acestuia ca sa-l asculti in masina sau cand ai putin timp liber. Apasa pe oricare dintre butoanele de share de mai jos ca sa ai acces la link-ul cu varianta audio a interviului.

 

Resursele Amintite in Interviu:

 

Acum e randul tau:

Sper ca ti-a placut primul interviu din seria “Webinar Masters Series”. Lasa-mi un comentariu mai jos si spune-mi ce idee ti s-a parut cea mai interesanta. In plus, fii pe faza, pentru ca urmeaza si alte interviuri cel putin la fel de interesante.

 

About the Author Ciprian Soleriu

Ciprian Soleriu este mentorul tau pentru afaceri online. Aboneaza-te cu emailul ca sa primesti frecvent materiale utile, gratuite.

follow me on: